Szolgáltatásaink


Minden egy helyen – A Gerardus vendégei helyben élvezhetik a kényelmet és az aktív kikapcsolódást egyszerre. Számos kiemelt szolgáltatásunk igénybe vehető anélkül, hogy elhagynák a területet. Ez kiemelt lehetőség azoknak, akik rövid távú pihenésre vagy üzleti utakra érkeznek, és szeretnék kihasználni a rendelkezésre álló szolgáltatások sokszínűségét.
A szabadidő minőségi eltöltésére különböző sportpályák és közösségi terek találhatóak a területen, ahol a felnőttek és a gyermekek egyaránt találnak maguknak tartalmas elfoglaltságot.

Kápolna

Aki szeretne a világ zajától kis időre csendes helyre vonulni, a lobbyból nyíló kápolnánkban meghitt csendre talál. A kápolna 0-24 órán keresztül elérhető vendégeink számára. 

Konferenciaterem

A szállodában összesen 2 db konferenciaterem található, amelyek ideálisak tárgyalások, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, bankettek, megrendezésére 40-50 főig.

Nagyobb méretű konferenciatermek a Szent Gellért Fórum Stadionjában találhatóak, illetve Rendezvénycsarnokunk 1000 fős rendezvények befogadására is alkalmas.

Kültéri kondicionálópark

A zárt konditerem helyett nálunk a szabad levegőn is végezhetsz gyakorlatokat. Izomerősítő eszközeink segítségével hűvösebb időben, jól beöltözve  is építheted izmaid.

Játszótér

több korosztály is megtalálja a korának és képességeinek megfelelő játszótéri játékokat.

A játszótér nemcsak a gyerek energiáinak levezetésére, hanem közös minőségi időtöltésre is kiváló.

ELEKTROMOS TÖLTŐOSZLOPOK

büszkék vagyunk arra, hogy támogatjuk a környezetbarát közlekedést, és lehetőséget biztosítunk vendégeinknek az elektromos autóik kényelmes és gyors töltésére. 

A szálloda parkolójában 3 db töltőoszlop található, amelyek 6 db elektromos autó egyidejű töltésére alkalmasak. A töltési idő az autó típusától és az akkumulátor állapotától függ, de átlagosan 4-6 óra alatt tölthető fel egy elektromos autó.

A töltőoszlop használatot, térítés ellenében, a szálloda recepcióján lehet igénybe venni, ahol a vendégek megkapják a szükséges információt a töltési folyamatról.

TÖLTÉSI FOLYAMAT & Használat:

A töltés a Mobiliti alkalmazással indítható. Fontos!  A töltések indításához és a szolgáltatások igénybevételéhez a Mobiliti alkalmazásban a teljes regisztrációt el kell végezni, vagyis meg kell adni a számlázási címet és a bankkártya adatait.

Az applikációt Mobiliti néven Android (http://bit.ly/androidmobiliti) és iOS (http://bit.ly/iosmobiliti) operációs rendszerrel működő okos mobileszközökre lehet letölteni. A töltőkön elhelyezett tájékoztató megkönnyíti a töltők azonosítását, a töltésindítás során a megfelelő töltő és csatlakozó kiválasztását, illetve probléma esetén a matricán található telefonszámon könnyedén elérhető a Mobiliti éjjel-nappal működő telefonos ügyfélszolgálata is.

Töltőoszlopaink 22kW-os teljesítményűek.

ÁRAZÁS: 200 HUF/kW

SZÁLLODÁNK NEM KUTYABARÁT

A vezetőség és az összes kolléga nevében mondhatjuk, hogy bár mindannyian nagyon szeretjük a kis kedvenceket, és tisztában vagyunk azzal, hogy sokak számára fontos a négylábú családtagokkal való közös utazás, de házirendünk értelmében, sajnos nem tudunk kutyákat fogadni szállodánkban.

Kiemelten fontos számunkra, hogy minden vendégünk biztonságát és kényelmét szem előtt tartsuk, így biztosítva a kellemes és emlékezetes időtöltést szállodánkban.

Kérjük, hogy az utazás tervezésénél ezt vegyék figyelembe, és ha további kérdésük lenne, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve,
Hotel Gerardus csapata