Szolgáltatásaink


Minden egy helyen – A Gerardus vendégei helyben élvezhetik a kényelmet és az aktív kikapcsolódást egyszerre. Számos kiemelt szolgáltatásunk igénybe vehető anélkül, hogy elhagynák a területet. Ez kiemelt lehetőség azoknak, akik rövid távú pihenésre vagy üzleti utakra érkeznek, és szeretnék kihasználni a rendelkezésre álló szolgáltatások sokszínűségét.
A szabadidő minőségi eltöltésére különböző sportpályák és közösségi terek találhatóak a területen, ahol a felnőttek és a gyermekek egyaránt találnak maguknak tartalmas elfoglaltságot.

Kápolna

Aki szeretne a világ zajától kis időre csendes helyre vonulni, a lobbyból nyíló kápolnánkban meghitt csendre talál. A kápolna 0-24 órán keresztül elérhető vendégeink számára. 

Konferenciaterem

A szállodában összesen 1 db, szekcionálható konferenciaterem áll rendelkezésre. Ideális tárgyalások, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, bankettek, megrendezésére 50 főig.

Nagyobb méretű konferenciatermek a Szent Gellért Fórum Stadionjában találhatóak, illetve Rendezvénycsarnokunk 1000 fős rendezvények befogadására is alkalmas.

Kültéri kondicionálópark

A zárt konditerem helyett nálunk a szabad levegőn is végezhetsz gyakorlatokat. Izomerősítő eszközeink segítségével hűvösebb időben, jól beöltözve  is építheted izmaid.

Játszótér

több korosztály is megtalálja a korának és képességeinek megfelelő játszótéri játékokat.

A játszótér nemcsak a gyerek energiáinak levezetésére, hanem közös minőségi időtöltésre is kiváló.