Gerardus

SZAUNAVILÁG

A Gerardus exkluzív szaunaterületére lépve az idő lelassul, a stressz elfelejtődik és a külvilág megszűnik. Szaunavilágunkban minden részlet a test és a lélek harmóniáját szolgálja. Az elegáns bútorok, a természetes anyagok és a lágy zene nyugalmat és békét teremt a mindennapok rohanásában. Üzleti és szabadidős vendégeink igényeire hangolt szaunarészlegünk tökéletes helyszín a szellemi és fizikai kikapcsolódáshoz.

GerarduS

- Ahol az élmény feltölt és kikapcsol -

Kerüljön tökéletes harmóniába önmagával. Finn szaunák, infrakabin, gőzfürdő és kényeztető masszázsok fokozzák a pihenés élményét és gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről.

A valódi pihentető élményhez vegye igénybe szaunáink egyikét:

Finn szauna

A finn szauna a felfrissülés élményét kelti mind a test és mind a lélek számára. Egészségmegőrző hatása – például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása – már tudományosan bizonyított tény. A finn szaunák textilmentesek. Hőfok: 85-95 °C, páratartalom: 25-30%.

Finn szauna

Infrakabin

Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van. Serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást, oldódik a stressz, a test és a lélek ellazul. Méregtelenítő, zsírbontó, bőrfeszesítő, kötőszövet salaktalanító, cellulit elleni, gyógyító és immunrendszer erősítő hatást fejt ki. Hőfok: 35-50 °C

Gőzfürdő

alacsonyabb hőmérsékleten, 45-50 °C-on relaxálhat mind a fizikai, mind a mentális jólét szempontjából. Hatása egyedülálló a szervezet számára: ellazítja testünket, tisztítja a légutakat, frissítő párája pedig megújítja a bőrt. Hőfok: 40-50 °C, páratartalom: 80-95%

Gőzfürdő

A biztonságos és kellemes szaunaélmény érdekében kövesse
a hotel által megadott irányelveket és ajánlásokat.

Szaunavilágunk korlátozott számú vendéget fogad, így biztosítva a nyugalmat és a magánéletet. Foglaljon időpontot, hogy biztosan részt vehessen ezen a feledhetetlen élményen.