Ha Dél-Alföld nevezetességeit is felfedezné, a Hotel Gerardus remek kiindulópont a kalandokhoz. A régió városaiban csodálatos épületekkel, nagyszerű programokkal, a parkokban pedig a természet szépségével találkozhat. Szabadidős tevékenységek, látnivalók és természeti kincsek is megtalálhatók a közelben.

Fedezze fel a napfény városának varázsát

Programok

  • Szeged-Csanád Grosics Akadémia NBII-es mérkőzése

Szeretettel ajánljuk a komplexum területén található Stadion eseményeit is, ahol a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB2 és NB3 mérkőzéseit is megtekintheti meccsnapokon.

  • Szeged Napja – ünnepségsorozat, 2024. május

A Szeged Napja minden év májusában kerül megrendezésre Szeged több helyszínén, ahol ünnepségsorozat, borfesztivál, koncertek, gasztroudvar, kézműves termékek, tűzijáték, hídivásár és még sok meglepetés várja a látogatókat Magyarország legnagyobb és leghosszabb gasztrokulturális fesztiválján a napfény városában, Szegeden!

  • szegedi szabadtéri játékok, 2024. június 26 – augusztus 20.

Szegedi Szabadtéri Játékok Magyarország legnagyobb (4000 fő) befogadóképességű szabadtéri színháza, Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári színházi fesztiválja. Egyedülálló műfaji sokszínűséggel bír az európai színházi fesztiválok körében is, műsorkínálatában az opera, az operett, a musical, a próza és a szimfonikus zene rajongói is megtalálhatják kedvenceiket.

Csapatunk örömmel segít Önnek személyre szabott útiterv összeállításában, biztosítva, hogy a lehető legtöbbet hozza ki tartózkodásából. Segítünk felfedezni Szeged rejtett gyöngyszemeit, amelyek igazán különlegessé teszik városunkat.

Szegedi Dóm Látogatóközpont

A Szegedi Dóm Látogatóközpont a Fogadalmi templom altemplomában található látogatóközpont multifunkciós turisztikai, kulturális létesítmény. Kiállítóterében egyházi és világi jellegű kiállítások is megtekinthetők, ezen túl pedig közösségi terei alkalmasak kulturális és közösségi rendezvények lebonyolítására is.

Móra Ferenc Múzeum

A Móra Ferenc Múzeum Szeged szívében, a Tisza-part és a Belvárosi híd találkozásánál fekszik, patinás épülete a városkép meghatározó része. Az intézmény a régió kiemelkedő kulturális központja.

Móra Ferenc Múzeum

Szegedi Vadaspark

A Szegedi Vadaspark Magyarország egyik legfiatalabb állatkertje, és a legnagyobb területű is egyben. Elsősorban ritka, veszélyeztetett fajok tartására szakosodott, különösen kiemelkedő a park dél-amerikai állatokat bemutató része.

Anna Fürdő

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. Az Anna fürdő egy a szegedi belvárosban álló műemlék fürdőépület. A neoreneszánsz és török jegyeket felvonultató, eklektikus stílusban épült műemlék épületet 1896-ban építették.

Anna Fürdő