GASZTRONÓMIA

Éttermünk szakácsai gondosan válogatott alapanyagokból, nagy odafigyeléssel alkotják meg a legkiválóbb ételeket. Igyekszünk napról-napra friss termékekkel garantálni az ételek magas minőségét és remek ízvilágát. Jellegzetes fogásaink a helyi alapanyagok különleges módon történő felhasználásával készülnek, így teremtenek valódi újdonságot nyújtó gasztronómiai élményt.

A Chef fogásai közül a hagyományos ízvilágú, ugyanakkor az egészséges táplálkozás hívei is válogathatnak, melyeket a legkorszerűbb konyhatechnológiai eljárásokkal öntünk modern köntösbe. Egészséges, friss és ízletes fogásainkat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik igazán különlegessé és felejthetetlenné.                    Móni Ákos, executive chef valódi alkotó, aki hozzáértését és szenvedélyét ötvözi, hogy lenyűgöző és egyedi ételeket varázsoljon vendégeink tányérjára. Étlapunk az aktuális évszakokra és gasztronómiai trendekre reagál, ugyanakkor a hagyományos technikák és ízek megőrzésére is törekszik.

A Chef fogásai közül a hagyományos ízvilágú, ugyanakkor az egészséges táplálkozás hívei is válogathatnak, melyeket a legkorszerűbb konyhatechnológiai eljárásokkal öntünk modern köntösbe. Egészséges, friss és ízletes fogásainkat a szenvedéllyel alkotó kollégák teszik igazán különlegessé és felejthetetlenné.                    

Móni Ákos, executive chef valódi alkotó, aki hozzáértését és szenvedélyét ötvözi, hogy lenyűgöző és egyedi ételeket varázsoljon vendégeink tányérjára. Étlapunk az aktuális évszakokra és gasztronómiai trendekre reagál, ugyanakkor a hagyományos technikák és ízek megőrzésére is törekszik.

Az ételek kifinomult, mesteri tálalással kerülnek vendégeink asztalára, minden apró részletre kiemelten figyelve, hogy a szem is gyönyörködhessen az ételben. Felszolgálóink szakértelmükkel és odaadásukkal gondoskodnak arról, hogy Önök a legmagasabb szintű vendéglátást élvezzék.

Az épület mellett sétálva, azonnal érzheti a friss fűszerek illatának keveredését. Az étterem saját fűszerkerttel rendelkezik, amely konferenciatermünk teraszát díszíti. A kert gyönyörű, hiszen szakértői hozzáértéssel, gondosan ápolt. A növényeket vizsgálva megtapasztalhatjuk, hogy éttermünk a legmagasabb minőségű fűszerekre és gyógynövényekre helyezi a hangsúlyt, amelyeket frissen szüretelnek és használnak fel az ételek elkészítéséhez.

Gerardus & herbs

Akár egy pazar villásreggelire, egy üzleti brunchra vagy egy meghitt vacsorára vágyik kedvesével,
kivételes éttermünk olyan gasztronómiai utazásra viszi, amilyenre még nem volt példa.

Szeretettel várjuk utcáról betérő vendégeinket is előzetes foglalást követően.

- Asztalfoglalás -

+36 62 554 098

Nyitvatartás
hétfő-vasárnap: 12:00 – 22:00 

/konyhánk 21:30-ig tart nyitva/

BAR

Nálunk a legfonomabb borok és koktélok kísérik az ételeket, hogy teljessé tegyék az élményt. Fedezdfel a különleges koktélokat és italokat, melyeket szakértő bártendereink készítenek.

Nyitvatartás:
hétfő-vasárnap: 10:00 – 23:00 

Lobbynkban könnyű ételek és csemegék állnak rendelkezésre, hogy kiegészítsék a bárélményt.

Nyitvatartás:
hétfő-vasárnap: 10:00 – 23:00 

/konyhánk 21:30-ig tart nyitva/

Lobby

Lobbynkban könnyű ételek és csemegék állnak rendelkezésre, hogy kiegészítsék a bárélményt.