SPORT

 –   Check-in for your future goals   – 

Edzőtábor sportcsapatoknak

 -  STAY & PLAY  -

A 10 hektáros sportközponttal egybeépített négycsillagos szállodánk egyedülálló sportszolgáltatásokkal kínál komplex edzőtáborozási lehetőséget.

UEFA standard méretű hibrid labdarúgó pályákkal, multifunkcionális fedett sportcsarnokkal, edzőteremmel és professzionális személyzettel biztosítjuk a zavartalan és sikeres edzőtábor lebonyolítását.

Kérje személyreszabott ajánlatunkat, partnerünk örömmel áll rendelkezésére

east-westsport@t-online.hu

sportcsapatok kapcsolattartója

Germán tamás

email: german.tamas87@gmail.com

telefon: +36 30 698 6747

SZENT GELLÉRT FÓRUM

a komplexum

Stadion

UEFA 4-es kategóriájú – azaz egy bizonyos szintig nemzetközi, válogatott mérkőzések lebonyolítására is lehetőséget nyújtó –, több mint nyolcezer néző befogadására alkalmas labdarúgó-stadion tökéletes helyszínt biztosít csapatának barátságos- és tétmérkőzéséhez.

Edzőpályák

A stadion épületének közvetlen szomszédságában három darab fűtött hibrid füves pálya található, melyek akár feloszthatók további kispályákra, így nagyobb kihasználtsággal tudnak meccseket rendezni rajta.

Sportcsarnok

A multifunkcionális fedett csarnok kiválóan alkalmas nagy létszámú fedett sportesemények megrendezésére. A fedett sportcsarnokban található több öltöző, edzőterem, orvosi- és edzői szoba, kondicionáló terem, technikai helyiség, szertár és büfé. A csarnok 3 részre osztható mobil térelválasztókkal, melyek segítségével keresztben 1-1 kosárlabdapálya méretű terület kapunk.

Edzőterem

Kétszintes edzőtermünk modern eszközparkjával a professzionális rehabilitációt és a minőségi edzést szolgálja.

A terem a klasszikus erő- és cardio gépeken kívül fitness gépekkel is felszerelt, amelyek biztosítják a szakmai hatékonyságot és látható eredményeket minden testrészen.

/kizárólag edzőtáborba érkező vendégek részére elérhető!/

Rekortánpálya

A műanyag borítású terepen keresztben 2 streetball
pálya található. Ezen felül kézilabda, grundfoci és kültéri
röplabda mérkőzések megtartására is alkalmas.

Teniszpályák

A Szent Gellért Fórum három salakos pályával várja a sportolni vágyókat májustól novemberig.

Kültéri kondicionálópark

A zárt konditerem helyett nálunk a szabad levegőn is végezhetsz gyakorlatokat. Izomerősítő eszközeink segítségével hűvösebb időben, jól beöltözve  is építheted izmaid.